‘Kılılı İftarda Buluştu'

‘Kılılı İftarda Buluştu'
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının getirdiği manevi atmosfere uygun bir program hazırlayan Türkoğlu Belediyesi,

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının getirdiği manevi atmosfere uygun bir program hazırlayan Türkoğlu Belediyesi, Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla ilçemiz Merkezi ve bağlı Şekeroba, Beyoğlu, Yeşilyöre mahallelerinin ardından iftar sofrası Kılılı mahallesinde gerçekleştirildi.

İftar yemeğinde konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; ”Bugün verdiğimiz iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan Ramazan’da Türkoğlu Merkez ve merkeze bağlı mahallelerinde iftar sofrası kurduk.

1-20160620125626.jpg

‘YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK’

Değerli hemşerilerim ben uzatmadan şunu söyleyeceğim. Kılılı’nın en büyük sorunu olan bu yıldız kent firmasıyla olan yol sorununu çok hızlı bir şekilde çözüyoruz. Geçen hafta itibariyle Pazartesi  başlamadıkları takdirde yolu keseceğimizi söylemiştik. Pazartesiden itibaren yollara başladılar. Bir –iki ay içerisinde yolu açtı. Kılılının içerisinde hiçbir  tonazlı kum aracı geçirilemeyecek inşallah. Bayramdan sonra bütün kılılı mahallemizdeki yollarımız tamamı yenilecek, toprak yol kalmayacak. Kılılıda ne kadar stabilize yol varsa hepsini bitireceğiz, inşallah.

11-051.jpg

GÜZEL GELİŞEN SANAYİSİ İLE ANILAN BİR MAHALLE OLACAK

Kıymetli misafirler, kıymetli konuklar şuanda aşağıda yaptığımız futbol sahasının üst tarafına da güzel bir park kazandıracağız. Bunlarla birlikte daha önceden Büyükşehirle birlikte asfalt yollar yapılmıştı. Bu kışa kadar hem parkımız bitecek hem yolumuz bitecek hem de futbol sahamız bitecek. Kılılı güzel gelişen sanayisi ile anılan bir mahallemiz olacak.

Tekrardan yemeğimize teşrif ettiğinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Saygılarımla.

2-20160620125626.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.