Kilis, Itb Berlin 2015 Turizm Fuarı’na Katıldı

Kilis, Itb Berlin 2015 Turizm Fuarı’na Katıldı
Kilis, dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin’deki fuara katıldı.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre, Almanya’da düzenlenen ITB Berlin 2015 Turizm Fuarı, bu yıl 49’uncu k...

Kilis, dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin’deki fuara katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre, Almanya’da düzenlenen ITB Berlin 2015 Turizm Fuarı, bu yıl 49’uncu kez 4-8 Mart tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Fuarda 186 ülkeden 10 bin 96 katılımcı yer alıyor. Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin’i, bu yıl 100 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi’nin destekleriyle katılınılan ITB Berlin 2015 Turizm Fuarında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak, Almanca olarak hazırlattırılan Kilis Gezi Rehberi (Kilis Reiseführer) ile ilin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımı gerçekleştiriliyor. Ayrıca yöresel ürünler de standı ziyaret edenlere ikram ediliyor.

"ITB Berlin, uluslararası turizm sektöründe tarafların iş yapması ve görüş alış verişinde bulunabilmesi açısında çok güçlü bir platform olup, Kültür ve Turizm Bakanlığı standındaki Kilis tanıtım standı yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor. Standı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve birçok yerli ve yabancı tur oparatörleri ziyaret etti.

KİLİS, DÜNYANIN EN BÜYÜK TURİZM FUARI OLAN ITB BERLİN' DEKİ FUARA KATILIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.