Kilis’te Add, Chp İle Mhp Alternatif Çelenk Sundu

Kilis’te Add, Chp İle Mhp Alternatif Çelenk Sundu
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününün 92'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kilis’te, normal kutlamaların yanı sıra Atatürk Düşünce Derneği (ADD), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atatürk Anıtı’

- 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününün 92'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kilis’te, normal kutlamaların yanı sıra Atatürk Düşünce Derneği (ADD), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atatürk Anıtı’na alternatif çelenk bıraktı.

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi törenleri sabah Kilis’te kutlanırken, ADD, CHP ile MHP ise saat 12.00’de Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunarak İstiklal Marşı okudu.

Çelenk sunma törenine; ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan, CHP İl Başkan vekili Ahmet Öztürk, MHP İl Başkan Vekili Habip Ekrem Bazoğlu, CHP Merkez ilçe Başkanı Talat Kurt, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan, yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919 da başlatılan Ulusal Kurtuluş Savaşının, 30 Ağustos 1922 de kazanılan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile zaferle taçlandırıldığını ifade ederek, “Türk Ulusunu yoktan var eden Büyük Taarruzun 92. yılındayız. Cumhuriyet karşıtlarının yok sayamadığı, küçültemedikleri, görmezden gelemedikleri ve Yüce Atatürk’ün Ordumuza armağan ettiği büyük bir zaferdir 30 Ağustos Zafer Bayramı.Tarihi günlerden geçtiğimiz bugünlerde Ulusal çıkarlarımızın korunmasında, iç ve dış güvenliğin sağlanmasında en önemli unsur olan Türk Silahlı Kuvvetleri Ergenekon ve Balyoz gibi davalarla etkisiz hale getirilmiştir. Vatanın bütünlüğü, milletimizin birliği açılım adı altında parçalanmaya götürülmektedir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bugünlerde Mustafa Kemal’in askerleri olarak, Atamızın Gençliğe Hitabesi ve Bursa Nutuğu bizim yol haritamızdır ve üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazır olduğumuzu bildiririz.Bu anlamda 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

KİLİS’TE ADD, CHP İLE MHP ALTERNATİF ÇELENK SUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.