Kilo Veremeyenlerin İmdadına Soğuk Teknoloji Yetişiyor

Kilo Veremeyenlerin İmdadına Soğuk Teknoloji Yetişiyor
Tatil dönemi açık büfeler cazibe merkezi olurken, buna dayanamayan kişiler tatillerde bayramlarda aldıkları kiloları vermek için kış aylarında çok çaba sarf ediyor. Onca rejime ve spora rağmen yaz sıcaklarında alınan kiloları veremeyenlerin imdadına, soğu

- Tatil dönemi açık büfeler cazibe merkezi olurken, buna dayanamayan kişiler tatillerde bayramlarda aldıkları kiloları vermek için kış aylarında çok çaba sarf ediyor. Onca rejime ve spora rağmen yaz sıcaklarında alınan kiloları veremeyenlerin imdadına, soğuk teknoloji yetişiyor. Bir haftada üç kilo almak çok kolayken, haftada bir kilo vermek çok zor olabiliyor. Kilolu bölgedeki yağ hücrelerini dondurarak yok eden ve vücudun genelinde herhangi bir kanama morarma ya da ağrıya neden olmayan yöntemle ağrısız, acısız ve herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan yağ hücreleri dondurularak zayıflamak mümkün oluyor.

Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, hızlı yaşam koşullarının, yorucu iş temposunun, zaman kısıtlaması yaşayanların, fast-food yiyeceklerle beslenenlerin, spora vakit ayıramayanların, onca rejime rağmen kilo veremeyenlerin ve hamilelik kilosundan korkanların hamilelik kilosundan kurtulamayanların imdadına en son teknolojik gelişme olan Cooltech’in yetiştiğini söyledi. Bu yöntemle tek seansta 70 dakika içinde, ağrısız, acısız cerrahi müdahale olmaksızın karın, karın yan yağları, kalça, bacak, basen, bel, kol, diz üstü ve diz iç kısmı gibi lokal kilo probleminin olabileceği bölgelerin tedavi edilebildiğini anlatan Çiçek, “uygulanan bölgeye gore 8-10 cm varan incelmenin mümkün olduğunu belirtti.

Dr. Emre Çiçek, eskiden daha çok yağ hücrelerinin ısıtılarak vücuttan atılması sağlanırken, günümüz teknolojisiyle inatçı yağ hücrelerinin dondurularak da vücuttan atılabildiğini söyledi. Medikal Estetik Doktoru Çiçek, 8-10 santime varan incelmeler sağlandığını, inatçı yağlı bölgeler için kurtarıcı niteliğine sahip olduğunu belirtti. Özellikle her tatil öncesi verilen kiloların, tatil sonrası hızla ve yerleşerek geri döndüğüne dikkat çeken Çiçek, “Formuna kavuşmak isteyen ve kilo vermekte her yolu denemesine rağmen zorlananların, cerrahi müdahaleye, ilaca, rejime, spora gerek kalmayan bir teknoloji ile kilo vereceğini vurguladı. İnatçı yağların tedavisi için ideal olan bu yöntemle tek seanslık bir uygulama yapıldığını anlatan Çiçek, özelliğini kaybeden yağ hücrelerinin 8-10 hafta içerisinde vücuttan atıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.