Kına Turuna Çıkan Gelin Ve Damat Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kına Turuna Çıkan Gelin Ve Damat Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde kına gecesi bitiminde şehir turuna çıkan gelin ve damadın bindiği motosikletin, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Lübnanlı çifte çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kına gecesi bitiminde şehir turuna çıkan gelin ve damadın bindiği motosikletin, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Lübnanlı çifte çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Lübnanlı turistin ölmeden saniyeler öncesi son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün gece saat 24.00 sıralarında ilçeye bağlı Siteler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kına geceleri yapılan Sinan Özaydın (30) ve Fatma Şıhlı (25) çifti, düğün bittikten sonra motosikletle şehir turuna çıktı. Damat Özaydın’ın idaresindeki 48 SL 296 plakalı motosiklet, Cumhuriyet Caddesi’nde alışveriş dönüşü refüjden yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Lübnan uyruklu turist Boulos Barhouche ve eşi Gisele Stephan’a (50)çarptı. Kazada turist çift ve motosiklet sürücüsü Sinan Özaydın ağır yaralanırken, gelin Fatma Şıhlı kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Boulos Barhouche tedavi için kaldırıldığı Marmaris Yücelen Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Vücudunda kırıklar olan Gisele Stephan ise Özel Ahu Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, ağır yaralı Sinan Özaydın Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Lübnan uyruklu Boulos Barhouche’nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kına gecesi sonrası çıktıkları şehir turunda kaza geçirerek yaralanan Özaydın ve Şıhlı çiftinin bir hafta sonra yapılacak düğünle dünyaevine girmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Öte yandan, Marmaris’te meydana gelen kazada hayatını kaybeden Lübnanlı turist Boulos Barhouche’nin ölmeden saniyeler önceki görüntüleri caddede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

KINA GECESİ BİTİMİ MOTOSİKLETLE GEZİNTİYE ÇIKAN SİNAN ÖZAYDIN VE FATMA ŞIHLI KAZA GEÇİREREK YARALANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.