Kipaş Holding Kahramanmaraş’a Türkiye Birinciliği Getirdi

Kipaş Holding Kahramanmaraş’a Türkiye Birinciliği Getirdi
Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı ve Kipaş Holding 1.sırada yer alarak adını zirveye taşıdı.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı ve Kipaş Holding 1.sırada yer alarak adını zirveye taşıdı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında 2011-2013 döneminde satış gelirlerini yüzde 8754 oranında artıran Maren Maraş Elektrik Şirketi Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi sıralamasında ilk sırada yer aldı. Ödülü Maren Maraş Elektrik adına Kipaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Öksüz aldı.

‘Çevre için yenilenebilir Enerji’

Kahramanmaraş’ın ilk holdingi olan, bölgesine sağladığı istihdam ve ekonomik büyüme ile ülkemizin dünyaya açılan yüzü haline gelen Kipaş Holding bünyesinde yer alan Maren Maraş Elektrik, Aydın İli, Germencik İlçesi sınırları içerisinde İrem JES, Sinem JES, Deniz JES ve Kerem JES isimli jeotermal elektrik üretim santralleri ile toplamda 92 MW elektrik üretimi sağlayarak Türkiye’de önemli bir enerji üreticisi konumuna geldi.

30785498.jpg

Enerji sektöründe Kipaş Holding yenilenebilir enerjiye önem vermektedir. Bu yönde yatırımları devam eden Kipaş Holding Jeotermal  alanında da büyümeye devam ederek Maren Enerji şirketi ile üretim alanında faaliyet göstermektedir.

Maren Enerjinin başarısı hakkında bir açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ise;

Jeotermal enerji yenilenebilir enerji içerisinde  aslında çevreye en az zararı olan ve tam kapasiteyle de çalıştığı için tercih  edilen bir sektör. Türkiye dünyada jeotermal enerji bakımından en zengin 5. büyük  ülke. Yalnız bu sahaları ülke olarak biz yeni yeni keşfettik. Hükümetin de bu  konuda çok olumlu çalışmaları oldu. Özel sektöre sahaları açtı. Dolayısıyla özel  sektör jeotermal enerji alanında da büyük yatırımlar yapmaya başladı. Şirketimiz Maren Enerji ise jeotermal elektrik üretim santralleri ile Türkiye’de önemli bir enerji üreticisi konumuna geldi ve bu ödülle başarısını taçlandırdı.

Bu başarıda emeği geçen tüm Kipaş Holding Ailesine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

maren-ahmet-oksuz.jpgturkiyenin_en_hizli_buyuyen_100_sirketi_aciklandi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.