Kıraathane önünde ses bombası paniği!

Kıraathane önünde ses bombası paniği!
Gaziosmanpaşa'da bir kıraathane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

Gaziosmanpaşa'da bir kıraathane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlama nedeniyle çevredeki vatandaşlar panik yaşarken olayda yaralanan olmadı.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi 551. Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak üzerinde bulunan bir kıraathane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlama nedeniyle çevredeki binaların camları kırılırken olayda yaralanan olmadı.

Meydana gelen patlama nedeniyle evinin camları zarar gören Tacettin Karaduman isimli vatandaş," Mahallenin içinde bu kahvehanenin ne işi var. Ailemizle geliyoruz evimize giremiyoruz. Müsaade isteyerek evimize girebiliyoruz. Burası Teksas olmuş. Çocuklarım tam camın önünde uyuyordu. Bir anda tüm camlar çocuklarımın üzerine yıkılıyor. Çocuklarıma bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. Bunun sorumlusu kim olacak. Bir bakıyoruz üzerimize kurşunlar yağıyor. Ben yatıyordum o esnada. Çocuğum geldi, baba patlama oldu dedi. Koşarak dışarı çıktım, bir baktım bütün camlarımız yere inmişi. Ne diyeceğimi bilemiyorum şuanda" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Patlamanın meydana geldiği kıraathanenin geçtiğimiz günlerde kurşunlandığı öğrenildi. Kepenkler üzerinde kurşun izleri görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayı gerçekleştiren kişiler üzerinde çalışma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.