Kırbıyık, muhtarlarla buluştu

Kırbıyık, muhtarlarla buluştu
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Afşin'de...

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Afşin'de bir restoranda gerçekleşen toplantıda 66 mahalle muhtarı ile buluşan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kırbıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri, yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Toplantının ardından açıklama yapan Kırbıyık, muhtarların, toplumun en kılcal damarlarına kadar ulaştığını belirterek, vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi yaptığını söyledi.

Afşin'deki mahalle muhtarlarıyla her fırsatta bir araya gelmek istediklerini belirten Kırbıyık, şunları kaydetti:

"Ülkemizde, bu yıl ikincisi kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bizler de bu özel günde muhtarlarımızla bir araya gelmek istedik. Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza en yakın olan ve onların her zaman derdini gören arkadaşlarımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminden buyana her zaman muhtarlarımıza önem verdi ve muhtarların çok önemli bir görev üstlendiğini her fırsatta belirtti."

Afşin Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet Yılmaz ise, Afşin ilçesinde bu yıl ilk kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Gününün kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, muhtarların yerelde hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi için önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.