Kırgızistan’da Hayatını Kaybeden Thy Pilotunun Cenazesi İstanbul’a Getirildi

Kırgızistan’da Hayatını Kaybeden Thy Pilotunun Cenazesi İstanbul’a Getirildi
Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te kaldığı otel odasında ölü olarak bulunan Türk Hava Yolları’nın (THY) kaptan pilotlarından Mehmet Gerçek’in cenazesi İstanbul’a getirildi. Gerçek için THY Kargo Terminali önünde cenaze töreni düzenlendi.

- Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te kaldığı otel odasında ölü olarak bulunan Türk Hava Yolları’nın (THY) kaptan pilotlarından Mehmet Gerçek’in cenazesi İstanbul’a getirildi. Gerçek için THY Kargo Terminali önünde cenaze töreni düzenlendi.

İstanbul-Bişkek seferini yaptıktan sonra dinlendiği otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mehmet Gerçek’in cenazesi, saat 09.30'da THY’nin TK 359 sefer sayılı uçağıyla İstanbul'a getirildi. Kaptan pilotun cenazesini ailesi karşılarken, THY Kargo Terminali önünde düzenlenen törene ailesi ve iş arkadaşları katıldı. Pilot Mehmet Gerçek’in ailesi ve yakınları cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze törenine katılan THY Uçuş İşletmeden Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora, pilot Mehmet Gerçek’in şirkete deneyimleriyle büyük katkı sağladığını belirterek, “Çok değer verdiğimiz ve hem bilgi birikimiyle hem de uçucuculuk kabiliyetiyle şirkete ciddi katkıları olan bir kardeşimizdi. Ölümü bizi çok üzdü. Görevde öldü. Allah rahmet eylesin” dedi.

Cenaze töreninin ardından Kaptan Pilot Mehmet Gerçek’in cenazesi, toprağa verilmek üzere Balıkesir’in Susurluk ilçesine götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.