Kırıkkale Otogarına 112 Acil Servis İstasyonu Kuruluyor

Kırıkkale Otogarına 112 Acil Servis İstasyonu Kuruluyor
Kırıkkale’de 15'nci 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu, şehirlerarası otogarında hizmet verecek.

- Kırıkkale’de 15'nci 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu, şehirlerarası otogarında hizmet verecek.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Mustafa Uzun ve Otogar İşletme Müdürü Serkan Coşkun arasında yapılan “Ortak İşbirliği” protokolüyle 15’inci 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu Kırıkkale şehirlerarası otogarında hizmet verecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, Otogara kurulacak olan 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu sayesinde özellikle trafik kazaları ve acil sağlık hizmetlerinde daha da erken müdahale edileceğini söyledi.

İl sağlık Müdürü Uzun, “112 Acil Servis Sağlık Hizmetlerinde yapmış olduğumuz yenilik çalışmaları tamamen halkımıza daha etkin ve daha hızlı ulaşabilmek adına gerçekleştirilmektedir. Görev sorumluluğumuzun getirdiği bu bilinç üzerine yenilikler geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Otogarda açacağımız bu istasyonun faaliyete geçmesinde bizimle birlikte olan özverili bir şekilde bizlere destek veren bedelsiz olarak iki adet oda tahsisi yapan Otogar İşletme Müdürü Sayın Serkan Coşkun’a yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı kurumum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım." dedi

Otogar İşletme Müdürü Serkan Coşkun ise, “Hizmet odaklı, vatandaşa yarar sağlayabilecek bu tip organizasyonlarda ve projelerde yer almak bizim için de mutluluk vericidir. Acil sağlık hizmetlerini vatandaşa ulaştırma noktasında bizlere de bu ortaklığı layık gören başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere emeği geçen her arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür eder, halkımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.