Kırıkkale’deki Mke Arazileri Masaya Yatırıldı

Kırıkkale’deki Mke Arazileri Masaya Yatırıldı
Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Genel Müdürü İzzet Artunç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düzenledikleri toplantıda MKE’ye ait atıl arazilerin durumunu masaya yatırdılar.

- Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Genel Müdürü İzzet Artunç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düzenledikleri toplantıda MKE’ye ait atıl arazilerin durumunu masaya yatırdılar.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın makamında, MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ve Vali Ali Kolat’ın katıldığı bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda kentte bulunan MKE lojmanları ve arazilerinin durum değerlendirilmesi görüşüldü. Toplantıda Başkan Saygılı, MKE kurumuna yaptığı teklifleri içeren bir sunum yaptı. Mevcut lojmanların yıkılarak yerine yüksek katlı bloklarda daha fazla konutun ve sosyal tesisin yapımı sözünü veren Başkan Saygılı, amacının kentte yeşil alanların ve sosyal donatıların artırılması olduğunu vurguladı. MKE kurumunun mevcut atıl arazilerini belediyeye devredilmesi durumunda mevcut park alanlarının korunarak artırılacağını diğer alanların ise şehirleşme anlamında Kırıkkale'ye önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Fikirlerini yansıtan proje çalışmalarını detaylı olarak sunan Başkan Saygılı'nın Atatürk Bulvarında bulunan MKE alanlarına yaptığı park çalışmasıda büyük beğeni topladı. Olumlu geçen toplantının ardından brifing dosyaları kurum yetkililerine sunuldu. Gerekli izinler ve detayların önümüzdeki toplantılarda netlik kazanacağı bildirildi.

KIRIKKALE’DEKİ MKE ARAZİLERİ MASAYA YATIRILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.