Kırkağaç'ın En Genç Belediye Meclis Üyesi Oldu

Kırkağaçın En Genç Belediye Meclis Üyesi Oldu
30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi adayı olan 26 yaşında ki Ertuğrul Ulaş, 11.sıradan meclis üyeliğini kazanarak Kırkağaç'ın siyasi tarihine geçti.

- 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi adayı olan 26 yaşında ki Ertuğrul Ulaş, 11.sıradan meclis üyeliğini kazanarak Kırkağaç'ın siyasi tarihine geçti.

1987 Kırkağaç doğumlu olan, Ak Parti Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlığını yapan ve Yaşar İsmail Gedüz'ün listesinden Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Ertuğrul Ulaş, adını Kırkağaç siyasetine "En Genç Belediye Meclis Üyesi" olarak yazdırdı.

"Kırkağaç'ın ve Kırkağaç gençliğinin yükselen sesi olmak adına ve memleketimize hizmete etmek için siyaset arenasına girdim" diyen Ertuğrul Ulaş "Ben öncelikle Kırkağaçlılara, Ak Parti Gençlik Kollarına, Kadın Kollarına, tüm teşkilatımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Parti teşkilatımızın ve Gençlik Kollarımızdaki arkadaşlarımızın takdiri ile bu önemli göreve aday oldum. Daha sonra yapılan yerel seçimlerde değerli Kırkağaçlıların verdiği oylarla Ak Parti'den Belediye Meclis üyesi olmaya hak kazandım. Bundan sonra ki süreçte tıpkı Başbakanımızın, gençlere verdiği değere layık olmak için ve onun yolunda ilerleyebilmek için bende Kırkağaç'ta başta genç nesil olmak üzere tüm Kırkağaç'ımızın sorunları ile elimden geldiğince mücadele edeceğim. Görev de bulunacağım 5 yıl süreçte, başta halkımızın sosyo-ekonomisini güçlendirmek ve yapacağımız hizmetlerle halkımızın takdirini kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Ulaş ayrıca Kırkağaç Belediyesi tarihinde ki en genç meclis üyesi olmasıyla ilgili ise "En genç meclis üyesi olacağımı tahmin etmemiştim ve hiçte bunun araştırmasını yapmamıştım. Fakat en genç meclis üyesi olmamla birlikte ortaya çıkan ve herkesin bilmesi gereken bir gerçek daha var ki o da Başbakanımızın gençlere verdiği değerin göstergesidir. Bunun en başlıca örneklerinden bir tanesi de benim" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.