Kırmacık Köyü Sakinleri Şükür Duasına Çıktı

Kırmacık Köyü Sakinleri Şükür Duasına Çıktı
Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Kırmacık Köyü halkı, bu yıl Adıyaman’a yağmurun çok yağmasından dolayı şükür duasına çıktı.Samsat ilçesi Kırmacık Köyünde, barış ve kaynaşmanın temin edilmesi ve bu y...

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Kırmacık Köyü halkı, bu yıl Adıyaman’a yağmurun çok yağmasından dolayı şükür duasına çıktı.

Samsat ilçesi Kırmacık Köyünde, barış ve kaynaşmanın temin edilmesi ve bu yıl yağan yağmurun oldukça çok olmasından dolayı şükür duası yapılarak topluca yemek yenildi. Samsat ilçesinde sevilen din alimlerinden Abdulkadir Efendi ve kardeşi Yasin Efendi’nin türbelerinin bulunduğu kubbenin yanında bir araya gelen Kırmacık köylüleri ve davetliler, öğle namazını müteakip ikram edilen yemekleri yedikten sonra Samsat İlçe Müftüsü Osman Gülbe tarafından dua ettiler.

Samsat İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Samsat Ziraat Odası Başkanı Bülent Fırat ve davetlinin de katıldığı şükür duasında açıklamalarda bulunan Samsat Müftüsü Osman Gülbe, "Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmakta, vatandaşlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmektedir. Anadolu coğrafyasında bu tür faaliyetlerin yaygınlaşması gerekir. İnsanlarımız her halükarda Allah’a dua etmektedirler. Dua, Allah’ı zikretmektir. Dua zaten bir ibadettir. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu.

ADIYAMAN'IN SAMSAT İLÇESİNE BAĞLI KIRMACIK KÖY HALKI, BU YIL ADIYAMAN’A YAĞMURUN ÇOK YAĞMASINDAN DOLAYI ŞÜKÜR DUASINA ÇIKTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.