Kırsal Kalkınma Destekleri Gso’da Tanıtılacak

Kırsal Kalkınma Destekleri Gso’da Tanıtılacak
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte, 1 Aralık Pazartesi günü saat 14:00’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapacak.

- Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte, 1 Aralık Pazartesi günü saat 14:00’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapacak.

Tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanmasını amaçlayan “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” 26 Ekim 2014 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Tarımsal sanayinin desteklenmesi açısından büyük önem taşıyan destek programında yatırımcılara yüzde 50 hibe sağlanıyor.

Gaziantep’te desteklenecek olan konular arasında, bitkisel ürünlerin, hayvansal ürünlerin ve su ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, soğuk hava deposu, çelik silo gibi yatırımlarla alternatif enerji üretim tesisleri ve tarımsal üretime yönelik modern sabit yatırımlar yer alıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.