Kıymaz ”Gazetecilerin Ailesi De Yıpranıyor”

Kıymaz ”Gazetecilerin Ailesi De Yıpranıyor”
Şanlıurfa’da özel bir hastanede yoğun bakıma alınan Osman Nuri Ayhan bir müddettir Ankara’da kalp yetmezliğinden tedavi görüyordu.

Özel bir hastanede yoğun bakıma alınan Şanlıurfa Star gazetesi sahip ve yöneticileri Süleyman Ayhan, Bekir Ayhan ve Mustafa Ayhan’ın babasına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan GAP Gazeteciler birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz gazetecilerin sadece kendileri değil aileleri de yıpranıyor dedi. 

Şanlıurfa’da özel bir hastanede yoğun bakıma alınan Osman Nuri Ayhan bir müddettir Ankara’da kalp yetmezliğinden tedavi görüyordu. Kıymaz yoğun bakım üniversitesi koridorunda bekleyen hasta yakınlarıyla bir müddet sohbet etti ve şunları söyledi ‘… Gazetecilik mesleği yıpratıcı yoğun ve stresli bir meslek. Biliyorsunuz bu özelliği nedeniyle yıpranma payları tekrar iade edildi. Gazetecinin gecesi gündüzü mesai saati yoktur, en ağır şartlarda sıcak çatışma ortamlarında, trafik kazalarında cinayet haberlerinde vs sürekli bir serüven yaşıyor. Ailesi de onun kapısı bekliyor, merak ediyor onunla beraber strese giriyor, dolayısıyla gazeteci sadece kendisi değil ailesi de zor bir yükün altında, burada hastane başhekimi Dr. Halil Baysal’dan hastanın durumu hakkında bilgiler aldım, hastamızın yoğun bakıma alındığını duyar duymaz Adıyaman’dan Şanlıurfa’ya geldim, cemiyetimizin yönetim kurulu üyesi de olan Mustafa Ayhan beyin şahsında geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor hastamıza acil şifalar diliyorum’ dedi.

11160075_827577127295737_96169554_n.jpg11169048_827570040629779_1662075837_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.