Kız kaçırma meselesi 2 aileyi birbirine düşürdü

Kız kaçırma meselesi 2 aileyi birbirine düşürdü
Kahramanmaraş kent merkezinde günlük olarak yayım yapan “Manşet” gazetesinin 24 Şubat 2017 tarihli cuma günkü sayısı  “Bu siyasi bir kampanya değil” manşetiyle çıktı.

Kahramanmaraş kent merkezinde günlük olarak yayım yapan “Manşet” gazetesinin 24 Şubat 2017 tarihli cuma günkü sayısı  “Bu siyasi bir kampanya değil” manşetiyle çıktı.

İşte haberin ayrıntıları;

Kahramanmaraş’ta iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Dulkadiroğlu İlçesi, Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kız kaçırma nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 ailenin büyüğü sokak içerisinde karşılaştı. Karşılaşma esnasında birbiriyle sözlü tartışmaya giren 2 aile fertleri önce bıçaklı daha sonra ise silahlı kavgaya tutuştu. Kavga esnasında av tüfeğinden çıkan saçma ile bir kişi ayağından yaralandı. Yaralanan kişiyi diğer aile fertleri tarafından kendi imkânları ile çevrede bulunan en yakın hastaneye götürdü. Yaralıyı hastaneye bırakan kişi yanına da 3-5 arkadaşını alarak olay yerine tekrar döndüğü esnada kavganın olduğu mahalleye girerken, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, bir evin bahçe duvarına daldı. Araçta maddi hasar meydana gelirken, evinde bahçe duvarı tamamen yıkıldı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 Bu esnada olaya tanık olan bazı vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından olay yerine hızla gelen polis ekipleri, elinde av tüfeği bulunan kişiyi dur ihtarına uymadığı için havaya ateş ederek etkisiz hale getirdi. Polis ekipleri daha sonra silahlı kavgaya karışan 5 aile ferdini olay yerinde gözaltına aldı.

OLAY YERİNDE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Yavuz Mahallesi’nde yaşanan olay sonrası Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Polis ekipleri, mahallede olayın tekrar cereyan etmemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.