Kız Meslek Lisesindeki Sorunlar Çözüme Kavuştu.

Kız Meslek Lisesindeki Sorunlar Çözüme Kavuştu.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Kız Teknik Meslek lisesinde geçtiğimiz günlerde yapılan kahvaltılı toplantıda, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a aktarılan sorunlar çözüme kavuşturuldu.

- Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Kız Teknik Meslek lisesinde geçtiğimiz günlerde yapılan kahvaltılı toplantıda, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a aktarılan sorunlar çözüme kavuşturuldu.

Akçakale Kız Teknik Meslek Lisesinde verilen kahvaltılı toplantıya katılan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan okulun sorunlarını ve kızların yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek çözüme kavuşturma sözü vermişti.Toplantıda masaya yatırılan sorunlar; okulun bahçesinin ve çevresinin düzenlemesi, peyzaj çalışması, ağaç ekimi, okul önünde bulunan 60 kamyonluk çöp ve moloz yığınlarının kaldırılması, okul yolunun yapılması gibi sorunlar gündeme getirilmişti. Toplantı sonrası sorunları yerinde inceleyen başkan Ayhan gerekli çalışma talimatlarını vererek sorunları aynı gün çözüme kavuşturdu.

Çözüme kavuşan okul sorunları, lisede bulunan okul yönetimini ve kız öğrencilerini oldukça memnun etti. Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan okul Müdiresi Naile Uyguner Çelik, okulun sorunlarını kısa bir sürede çözdüğü için başkan Ayhan'a teşekkür etti.

Müdire Uyguner sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün Kaymakam Bey ve Belediye Başkanımız Bizi ziyarette bulundular. Okulumun bazı eksikliklerine yönelik çalışmalar yapılması gerekiyordu. Mesela okulumuzun önünde çöp molozları vardı, banklarımız eksikti, yollarımız çok bozuk ve kirliydi. Sağ olsun belediye başkanımız bizi kırmadı bu sorunlara anında müdahale ederek sorunları çözüme kavuşturdu. Çöpler alındı, Banklar geldi, Ve yollar yapıldı. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz öğrencilerim ve okulum adına belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

KIZ MESLEK LİSESİNDEKİ SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.