Kızıldağa'a Sporcu Eğitim Ve Kamp Merkezi Yapılıyor

Kızıldağaa Sporcu Eğitim Ve Kamp Merkezi Yapılıyor
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Kızıldağ'da bulunan ve hastane olarak yapılan ancak kullanılamayan bina, Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezi oluyor.

- Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Kızıldağ'da bulunan ve hastane olarak yapılan ancak kullanılamayan bina, Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezi oluyor.

Halen Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu'na tahsisli olan binanın, Şarkikaraağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne tahsis edileceği belirtilirken, binanın Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezi yapılması ile birlikte özellikle yaz aylarında Kızıldağ'a gelecek ziyaretçilerin ilçe ekonomisine büyük katkıda bulunacağı ifade edildi.

Özellikle KOAH ve astım hastalarının ilgi gösterdiği Kızıldağ'a Konya, İstanbul, Ankara, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Antalya, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, İzmir ve Kocaeli'nden konukların geldiği ifade edildi. Şarkikaraağaç Kaymakamlığı tarafından çalışmaların sürdürüldüğü bildirilirken, bungalov evler, restoran, fırın, çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları ve çocuk oyun parklarının tamamlandığı kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.