Kızıltepe’de Tehlikeli Gerginlik Devam Ediyor.

Kızıltepe’de Tehlikeli Gerginlik Devam Ediyor.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün akşamdan beri Kızıltepe ve Suriyelilerin arsında devam eden gerginlik bu akşamda devam etti.

- Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün akşamdan beri Kızıltepe ve Suriyelilerin arsında devam eden gerginlik bu akşamda devam etti.

MARDİN - Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün akşamdan beri Kızıltepe ve Suriyelilerin arsında devam eden gerginlik bu akşamda devam etti.

Dün akşam Suriyeli bir grubun akşam Özgürlük Meydanında Kızıltepeli birkaç gence bıçaklı saldırısında sonra ilçede Kızıltepe ve Suriyeliler arasında yaşanan kavga gerginliği dün akşam yaşanan kavgayla devam etti.

Dün akşam saat 21.00 den sonra özgürlük meydanında toplanan Kızıltepeli bir grup genç meydanda bulunan birkaç Suriyelilere saldırmaya başladı.

Yaşanan gerginlik nedeniyle meydanda tedbir alan polisler kavgaya anında müdahale etti. İlçe emniyet müdürü Abdullah Ergen saldırıya uğrayan Suriyelilerin önüne geçerek linç edilmelerini önlenerek grubun dağılmasını sağladı.

Daha sonra eylemlerine devam eden grup yeni mahallede bir apartmanın önünde park halindeki Ahmet Abdurrahman’a ait Suriyeli plakalı özel bir aracı taşlarla tahrip ederek araçta maddi hasara yol açtılar.

İlçede Yaşanan gerginlik nedeniyle polisin geç saatlere kadar tedbir aldığı görüldü.

Yaşanan kavgadan dolayı bayram alışverişine çıkan bir kısım aile evine dönmek zorunda kaldı.

KIZILTEPE’DE TEHLİKELİ GERGİNLİK DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.