"Kızlarını Seviyorsan Gel" Diye Gözyaşı Döktü

Kızlarını Seviyorsan Gel Diye Gözyaşı Döktü
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 6 gün önce ‘İşe gidiyorum’ diyerek evden çıkan 2 çocuk babası kayboldu. Eşinden haber alamayan kadın ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.Bir özel diyaliz merkezinde çalışan...

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 6 gün önce ‘İşe gidiyorum’ diyerek evden çıkan 2 çocuk babası kayboldu. Eşinden haber alamayan kadın ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

Bir özel diyaliz merkezinde çalışan 32 yaşındaki Mustafa Yücel, 6 gün önce Koca Tepe Mahallesi’nde bulunan evinden ‘İşe gidiyorum’ diye çıktı.

Bir daha haber alamadığı kocasının iş yerine gitmediğini öğrenen Ayşe Yücel (28), “Eşim evden işe çıktığı esnada görümcemin zili çalması ile uyandım. Kendisini dışarıda gördüm. Bana iş yerine gideceğini söyledi. En son bankadan para çekerken görülmüş. O gün iş yerine de gitmemiş. Eşimin hayatından endişe duyuyorum” dedi.

Tek isteğinin kardeşinin sağ olduğunu bilmek olduğunu söyleyen ağabey Ömer Yücel ise, yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

“Kızlarını seviyorsan gel” diye feryat eden Ayşe Yücel ile çocukları Emine Nisa (8) ve Hülya Sena (5) gözyaşlarına boğulup 5 gündür haber alamadıkları Mustafa Yücel’in bulunmasını istediler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.