KKSP Derneği’nin Muhteşem Şiir Gecesi’nde Sağanak Sağanak Şiir Yağdı

KKSP Derneği’nin Muhteşem Şiir Gecesi’nde Sağanak Sağanak Şiir Yağdı
Şölenin açılışında Dernek Başkanı Ahmet Bülbül ve Dernek Koordinatörü Malik Akgüneş kısa birer konuşma yaparak geceye katkısı olanlara ve katılımcılara teşekkür ettiler.

Dernek Merkezinde her Cuma günü akşam bir etkinliğe imza atan Kahramanmaraş’ın en aktif kültür ve sanat platformu  Kahramanmaraş Kültür Ve Sanat Platformu Derneği uzun Yaz tatilinin ardından düzenlediği  Şiir Şöleni ile etkinliklere muhteşem bir imza attı.Dernek merkezinde saat düzenlenen ve yaklaşık dört saat süren şölene ilgi yoğun oldu.

 Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği Şairler Mustafa Okumuş, Tahir Görenli, Erol Yorulmaz, Nazif Karakoç, Yasin Mortaş, Vedat Ali Kızıltepe, Yalçın Yüce, Sıddık Özer, Yaşar Beçene, Mahir Başpınar,Ela Yemşen, Zahide Ekici, Yaşar Demirel, Yazar Mürüvvet Sarıyıldız, Halk Ozanı Gazeteci –Yazar Eshabil Karademir, Sanatçı Kemal Kutlu, Ressam-Şair Ahmet İhsan Aslantürk, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Özbaş Arıkan ve çok sayıda şiir sever Şiirlerin sağanak sağanak yüreklere yağdığı bu muhteşem geceye  iştirak etti.

Şölenin açılışında Dernek Başkanı Ahmet Bülbül ve Dernek Koordinatörü Malik Akgüneş kısa birer konuşma yaparak geceye katkısı olanlara ve katılımcılara teşekkür ettiler. Daha sonra kısa bir tanışma faslı yapıldı. Tanışmanın  ardından musiki faslına geçildi.

KKSP Derneği tarafından Yapılan ve tam anlamıyla şiir sağanağı yaşanan bu Muhteşem etkinlikle Kahramanmaraş’ta uzun kış akşamlarının etkinliklerle dolu dolu geçeceğinin ilk  işareti olarak olarak değerlendirildi.

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği birbirinden usta şairler sırayla yüreklerden gelen sesleri dillendirerek katılımcılara şiir dolu bir gece yaşatırken katılımcılar şairleri alkış yağmuruna tuttular.Şairlere Şiir’e ve Sanat’a katkılarından ve Proğrama katılımlarından dolayı Plaket verildi.

Yaklaşık 3 saat süren musiki ve şiir dolu gece Sanatçı Halit Cengiz Demir'in mükemmel stand-up gösterisiyle sona erdi.

655-538.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.