Ko-mek'te Yeni Branş Sabun Yapımı

Ko-mekte Yeni Branş Sabun Yapımı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları tarafından yeni açılan sabun yapımı kursu büyük ilgi görüyor.

- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları tarafından yeni açılan sabun yapımı kursu büyük ilgi görüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), bu yılda yeni branşlar açarak Kocaeli halkının farklı alanlarda eğitim almasına olanak sağlamaya devam ediyor. Bu yıl KO-MEK'te ilk kez açılan ve kursiyerler tarafından yoğun ilgi gören sabun üretimi branşı ürünleri büyük beğeni topladı. Bu yıl ilk kez Serdar KO-MEK Kurs merkezinde açılan branşta kursa katılan vatandaşların yaptıkları ürünler, farklı tasarımlarıyla ve rengarenk görüntüsüyle diğer branşlarda eğitim alan kursiyerlerin de beğenisini topladı.

Arkadaşları ve usta öğreticilerinin tavsiyesi ile sabun kursuna katıldığını belirten Selmin Özden, “Öncelikle KO-MEK Serdar Kurs Merkezi mahallemize açıldığı için çok mutluyuz. Bir arkadaşımızın ve usta öğreticilerimizin yönlendirmesiyle katıldığım kursta değişik ve güzel eserler ortaya çıkarmaya başladık. Bir ay da bu kadar güzel şeyler yaptıysak artık kurs sonunda anlatamayacağım kadar güzel şeyler yapmış olacağız diye düşünüyorum. Geçirmiş olduğum rahatsızlıklar ve romatizma, kanser ameliyatı oldum. Ben mücadeleci bir insanım. Bir annenin de her zaman her yaşta kendini eğitmesi gerektiğine inanıyorum. Çevremdeki arkadaşlara da hep empoze ediyorum. Daha önce kırk yaşında üniversite sınavına katıldım, ev idaresi bölümünü bitirdim. Azmin sonu yok hasta olmak bir problem değil. Evde köşe yastığı gibi oturmak istemiyorum. Benim gibi hasta olup evde oturan arkadaşlar var. İsterim ki onlarda bu renklerle, bu arkadaşlıklarla, bu dostluklarla açılan bu KO-MEK Kursunun imkanlarını değerlendirsinler" dedi.

KO-MEK'TE YENİ BRANŞ SABUN YAPIMI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.