Kocaeli'de 10 Numara Yağ Operasyonu: 5 Gözaltı

Kocaelide 10 Numara Yağ Operasyonu: 5 Gözaltı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, araçlarda yakıt olarak kullanılmak üzere satışa hazır halde 2 ton 925 kilogram madeni yağ ele geçirildi.

- Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, araçlarda yakıt olarak kullanılmak üzere satışa hazır halde 2 ton 925 kilogram madeni yağ ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan takip ve çalışmalar neticesinde bir iş yerinin önünde park halinde olan 41 plakalı TIR’ın yakıt deposuna huni düzeneğiyle yağ aktarılma işlemi yapıldığı tespit edildi. Madeni yağların araçlarda yakıt olarak kullanılmasının son derece tehlikeli olması nedeniyle S.Y. ve T.İ. isimli 2 şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, toplam 1 ton 925 kilogram madeni yağ ele geçirildi.

Kartepe ilçesinde düzenlenen ikinci operasyonda ise bir iş yerinin önünde park halinde bulunan 34 plakalı TIR’ın yakıt deposuna, huni düzeneği vasıtasıyla yağ aktarılmaktayken polis ekipleri iş yerine gelerek K.G., İ.H.D. ve N.Ş. isimli 3 şahsı gözaltına aldı. İş yerinde yapılan aramalarda satışa hazır olarak bekletilen toplam 1 ton madeni yağ ele geçirildi. Kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet etmek suçundan haklarında işlem yapılan 5 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.