Koçali Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Koçali Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman Belediye Konferans Salonunda 5543 Sayılı İskan Kanunu kapsamında Koçali Barajı Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

- Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman Belediye Konferans Salonunda 5543 Sayılı İskan Kanunu kapsamında Koçali Barajı Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nde Ziraat Mühendislerinden, Füsun Tan, Hakan Bozkurt, Yurdagül Saltık tarafından sunum eşliğinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan katılımcılara, 5543 Sayılı İskan Kanunu kapsamında Koçali Barajı Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünde görevli Füsun Tan ile Hakan Bozkurt Fiziksel İskan’ı sunum eşliğinde anlatırken, Yurdagül Saldık ise, Devlet Eliyle İskan’ı anlattı.

Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mehmet Mustafa Altuğ, “Koçali Barajı kapsamında bakanlığımız tarafından 2014 yılında iskan çalışmaları yapılacaktır. Bununla ilgili olarak şuan burada 6 köy mevcutlar var. Programda 8 köy olmasına rağmen ilk etapta 6 köy ile ilgili programımız alınmıştır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan katılımcılara toplantıyı sunum eşliğinde anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünde Ziraat Mühendislerinden Yurdagül Saltık, Devlet Eliyle İskan’ı, Füsun Tan ve Hakan Bozkurt ise, Fiziksel İskan’ı anlattı.

KOÇALİ BARAJI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.