Koçarlı’da Tiyatro Günleri

Koçarlı’da Tiyatro Günleri
Koçarlı Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) tarafından planlanan etkinliklerden ilki Cumhuriyet Ortaokulu’nda sergilendi.Satılar Şehit Er Mustafa Aydın Ortaokulu’nun da konuk olarak izlediği “P...

Koçarlı Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) tarafından planlanan etkinliklerden ilki Cumhuriyet Ortaokulu’nda sergilendi.

Satılar Şehit Er Mustafa Aydın Ortaokulu’nun da konuk olarak izlediği “Pi Günleri” adını taşıyan oyun matematik dersini sevdirmeyi amaçlıyor.

Matematik Öğretmeni Ferhat Keleş yönetmenliğinde Nadire Arslan, Hanife Emre, Umut Özen, Orhan Arslan ve Akın Eskici adlı öğrenciler rollerini başarıyla oynadılar. Okul Müdürü Turgay Arslan tiyatronun önemine değinerek ziyaretlerinden dolayı konuk okula teşekkür etti. Satılar Şehit Er Mustafa Aydın Ortaokulu Müdürü Mehmet Orhan ise gösterdikleri konukseverlikten dolayı başta okul yöneticileri olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti.

KOÇARLI DÜŞÜNCE EYLEM VE KOORDİNASYON EKİBİ (DEKE) TARAFINDAN PLANLANAN ETKİNLİKLERDEN İLKİ CUMHURİYET ORTAOKULU’NDA SERGİLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.