Kocasinan'da Yollar Açık

Kocasinanda Yollar Açık
Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı sonrası yapılan çalışmalar sonucunda Kocasinan yollarının ulaşıma açık hale getirildiğini söyledi.

- Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı sonrası yapılan çalışmalar sonucunda Kocasinan yollarının ulaşıma açık hale getirildiğini söyledi.

Kar yağışıyla birlikte karla mücadele ekiplerinin kar temizlik çalışmasına başladığını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, “Şehir merkezinde kar, mücadele yapmamızı gerektirecek bir boyuta ulaşmadı. Erkilet üstündeki mahallelerimizde 10 santimetreye kadar ulaşan kar yağışına karşı ekiplerimiz hemen kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Kocasinan’da ulaşıma olumsuz, kapalı yol yok. Kocasinan’ın yolları temiz ve açık” dedi.

Kar yağışıyla, kritik noktalarda kar temizleme ve tuzlama çalışmasına başladıklarına dikkat çeken Başkan Mustafa Çelik, ”Kar mücadele çalışmaları kapsamında ekiplerimizi 32 bölgede görevlendirdik. Özellikle yüksek ve rampası bulunan mahalleler bir gruba ayrıldı. Şehir merkezinde de gruplar oluşturuldu. Her mahalle ve nokta için araç ve personeller belirlendi. Kar düştüğünde, buzlanma olduğunda personelimiz aracı ve ekibiyle birlikte görev noktasına doğrudan ulaşıyor. 24 saat kesintisiz çalışarak, karla mücadele edecek, günün değişik zaman dilimlerinde de tuzlama yapacak. Kocasinan’da kapalı ya da kar engelli yolumuz yok” şeklinde bilgiler verdi.

Meteorolojik ihbarları izleyerek tedbir aldıklarının altını çizen Başkan Çelik, ”Kocasinan Belediyesi olarak kar temizliği ve buzlanmaya karşı tuzlama yapıyoruz. Ancak, araç sürücüleri de her şeye rağmen; kış, kar ve buz tedbirlerini almalı, araç kullanırken dikkatli, tedbirli olmalı, diğer araç sürücülerine ve yayalara karşı daha anlayışlı davranmalıdır” uyarısıyla sözlerini tamamladı.

KOCASİNAN'DA YOLLAR AÇIK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.