Köktaş: “Ak Parti Milletin Partisidir”

Köktaş: “Ak Parti Milletin Partisidir”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni...

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Piyade ve teşkilat üyelerinin katılımı ile ilk olarak sanayi sitesinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Adayı Köktaş, daha sonra ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları’nın başkanları, yöneticileri ve mahalle muhtarı ile de ilçedeki Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yol üstünde karşılaştığı vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Milletvekili adayı Köktaş, çocuklara da oyuncak dağıtarak onları mutlu etti.

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirten Fuat Köktaş, “Milletin içinden çıkmış kadrolar ‘hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek yola çıktığı 13 yıl içinde ülkemizde yapılan hizmetlerle gerçekten hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını görmekteyiz. AK Parti iktidarı ile birlikte bu süreç içinde karanlıktan aydınlığa giden bu yolda halkımızla hep birlikte yürüdük. ‘AK Parti milletin partisidir’ dedik. Milletimiz ne talimat verdiyse onu yaptık. Milletimiz son 13 yılda oylarımızı artırarak bizlere destek verdi. Allah’a hamdolsun yüzümüzün akıyla her zaman sandıklardan zaferle çıktık. Halkımız bu kadroyu, bu partiyi, bu hükümeti desteklerken birileri bundan çok rahatsız oldu, olmaya da devam ediyor. Sandıktan rahatsız oldular, milli iradeden rahatsız oldular, milletten rahatsız oldular. Türkiye büyüdükçe bu şer odaklarının rantları kayboldu, bunların çıkarları zedelendi. Onun için düşük faizden rahatsız oldular. Huzurdan, istikrardan, güvenden rahatsız oldular. Bunlar çözüm sürecinden rahatsız oldular. İnanın şehitler gelmiyor ya ondan bile rahatsız oldular, anneler babalar ağlamıyor, ocaklar sönmüyor ya işte bundan rahatsız oluyorlar. Biz onlara rağmen milletimizle birlikte bu yolda yürüyoruz. Birlikte daha güçlü Türkiye için bu kutlu yolda emin adımlarla yine milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI FUAT KÖKTAŞ, “AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR’ DEDİK. MİLLETİMİZ NE TALİMAT VERDİYSE ONU YAPTIK” DEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.