Kolunuzdaki Altın Bilezik Sayısını Arttırın

Kolunuzdaki Altın Bilezik Sayısını Arttırın
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından “Hayallerinize Odaklanın” adlı panel düzenlendi.

- Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından “Hayallerinize Odaklanın” adlı panel düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele; Yediiklim KPSS Kurs Müdürü Mustafa Kılıç ve Bemar Kariyer Okulu Müdürü Murat Tanrıtanır panelist olarak katıldı. Deneyimlerine dayanarak öğrencilere öğütlerde bulunan Bemar Kariyer Okulu Müdürü Murat Tanrıtanır, öğrencilerden kendilerine yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Tanrıtanır, “Kendi başarı hikayenizi oluşturun. İçinde bulunduğunuz yılların kıymetini bilin çünkü zaman çok çabuk geçiyor. En büyük sermaye kendinizsiniz. Kendinize ne kadar çok yatırım yaparsanız sizin için o kadar iyi olur” dedi.

Satış yönlerini geliştirme konusunda öğrencilere tavsiyede bulunan Tanrıtanır, “Satış yönünüzü geliştirirseniz yarın önünüze birçok kapı açılır. Belirlediğiniz hedef doğrultusunda kendinize yatırım yapın. Hedeflerinize yönelik sertifika ve seminer programlarını takip edin. Kolunuzdaki altın bilezik sayısını arttırın” diyerek, yabancı dili çok iyi bilmelerini ayrıca Çince ve Rusya öğrenmelerini tavsiye etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 80 ilde şubeleri olduğunu belirten Yediiklim KPSS Kurs Müdürü Mustafa Kılıç ise, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine KPSS, kaymakamlık, vergi müfettişliği ve uzmanlık konularıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

KOLUNUZDAKİ ALTIN BİLEZİK SAYISINI ARTTIRIN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.