Kombinelerin Fiyatları Açıklandı

Kombinelerin Fiyatları Açıklandı
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün kombine bilet fiyatları belli oldu.

- Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün kombine bilet fiyatları belli oldu.

Maçlarını Adnan Menderes Stadı’nda oynayacak Efeler’in bilet fiyatları açık 5 TL, kapalı 10 TL olarak belirlendi. Sezonluk kombine biletleri ise açık 75 TL, kapalı 130 TL olarak belirlendi. Takımı büyük ölçüde yenileyen ve kriz dönemini atlatan Aydınspor 1923’te sıra tribünlere geldi. Başkan Yardımcısı Erdal Karakavukoğlu, transferi kapattıklarını ve pazartesi günü takımdan kiralık gidecek oyuncuları teknik heyet tarafından verilecek raporla belirleneceğini belirtti. 2 biner adet kombine bilet bastıracaklarını kaydeden Karakavukoğlu, “Açık tribün 75 TL, kapalı tribün ise 130 TL olacak. En kısa sürede kombine biletleri satışa çıkaracağız. Bizim, Aydınlılardan isteğimiz maçlara gelip takımı desteklemeleri olacak. Taraftarımızı Bayrampaşa maçından itibaren tüm maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

KAPI KAPI BİLET SATIŞI YAPILACAK

Maçların bilet satışı için bir ekip kuracaklarını kaydeden Karakavukoğlu, “Maç haftasında kapı-kapı bilet satışı yapacağımız bir ekibimiz olacak. Bu ekip, bilet koçanlarıyla esnafımızı dolaşacak. Bizim en büyük destekçimiz taraftarımız ve Aydın halkı olacak” diye konuştu.

OTOBÜS KİRALANMA YÖNTEMİNE GİDİLECEK

Öte yandan, Aydınspor 1923’ün geçtiğimiz sezon aldığı yaklaşık 280 bin TL’lik maliyeti bulunan takım otobüsünün kullanılmayacağı bildirildi. 36 taksitle alınan otobüsün sadece dört taksitinin ödendiği ifade edilirken, kulübün yakın deplasmanlar için otobüs kiralama yöntemine gideceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.