Kömür Ocağında Göçük: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kömür Ocağında Göçük: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait maden ocağında göçük meydana geldi. Kazada bir madenci toprak altında kalarak hayatını kaybederken bir m...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait maden ocağında göçük meydana geldi. Kazada bir madenci toprak altında kalarak hayatını kaybederken bir madenci de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre saat 19:45 sıralarında Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta maden ocağında meydana gelen göçükte 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

Göçük esnasında içeride bulunan Mustafa Oran toprak altında kalarak hayatını kaybederken yanında bulunan işçi arkadaşı Ramazan Mintaş yaralandı. Göçükten çıkartılan Ramazan Mindaş ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Toprak altında hayatını kaybeden Mustafa Oran diğer işçilerin imkanlarıyla üzerine çöken toprağın altından çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı. Tavşanlı Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Oran’ın cenazesi otopsi yapılmak için hastane morguna götürüldü. Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

KÜTAHYA'NIN TAVŞANLI İLÇESİNDE BİR KÖMÜR OCAĞINDA MEYDANA GELEN GÖÇÜK SONUCU 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ DE YARALANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.