Kömürlükte Çıkan Yangın Korkuttu

Kömürlükte Çıkan Yangın Korkuttu
Ankara’nın Kazan ilçesinde bir apartmanın kömürlüğünde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yoğun dumandan etkilenen apartman sakinleri itfaiye merdiveninin yardımıyla tahliye edildi.

- Ankara’nın Kazan ilçesinde bir apartmanın kömürlüğünde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yoğun dumandan etkilenen apartman sakinleri itfaiye merdiveninin yardımıyla tahliye edildi.

Yangın akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydan geldi. Apartmanın bodrum katındaki kömürlüklerin birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen yangın, apartman sakinlerinin dumanı fark etmesi üzerine olay yerine çağrılan itfaiyenin müdahalesiyle daha fazla büyümeden söndürüldü.

Yoğun duman nedeniyle evlerinin balkonlarında mahsur kalan vatandaşlar itfaiye merdiveniyle tahliye edildi. Yaralanma veya can kaybı yaşanmazken yangın korku ve paniğe neden oldu.

Bina sakinleri kömürlüklerin kilitlerinin sürekli olarak madde bağımlıları ve hırsızlar tarafından kırıldığını belirterek yangının da yine bunlar tarafından çıkartılmış olabileceğini iddia ettiler.

KÖMÜRLÜKTE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.