Konak’ta Vergi Ödemede Büyük Kolaylık

Konak’ta Vergi Ödemede Büyük Kolaylık
Konak Belediyesi, 2 Şubat 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek ilan ve reklam vergi borcu ödemelerinde vatandaşların mağdur olmaması için veznelerini haftasonu da açık tutacak. Vatandaşlar 31 Ocak Cumartesi ve 1 Şubat Pazar günü de Konak Beledi

- Konak Belediyesi, 2 Şubat 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek ilan ve reklam vergi borcu ödemelerinde vatandaşların mağdur olmaması için veznelerini haftasonu da açık tutacak. Vatandaşlar 31 Ocak Cumartesi ve 1 Şubat Pazar günü de Konak Belediyesi’nin eski SSK bloklarında hizmet veren Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine ödemelerini yapabilecekler. Vezneler haftasonu saat 08.00-16.00 arası açık kalacak.

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI

Daha önceden yapılanma hakkını kullananlar ise taksitlerini ödemeye devam edecek. Vergi ödemelerini internet üzerinden yapmak isteyenler ise www.konak.bel.tr/e-belediye uzantılı web adresinden online olarak yapabiliyor. Bankalar aracılığı ile ödeme yapmak isteyen vatandaşlar ise T.C kimlik veya vergi numarasıyla Vakıflar Bankası şubelerinden, dileyen vatandaşlar da 218227 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla vergi borçlarını ödeyebiliyor.

KONAK’TA VERGİ ÖDEMEDE BÜYÜK KOLAYLIK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.