Konfederasyondan Büyükşehir’e Teşekkür

Konfederasyondan Büyükşehir’e Teşekkür
Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç ile Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli’yi ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç ile Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli’yi ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erantepli’yi ziyaret ederek teşekkür eden Konfederasyon Başkanı Kılıç: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik yaptığı çalışma ve hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Sadece engellilere hizmet etmesi adına Engelliler Şube Müdürlüğü’nü kurduran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç Beye çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin engelli kardeşlerimize yönelik yaptığı etkinlikleri, faaliyetleri ve hizmetleri yakınen takip ediyoruz. Engelli kardeşlerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine müteşekkiriz. Konfederasyonumuzla birlikte daha güzel hizmetlere imza atmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Erantepli ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda engelsiz bir Kahramanmaraş oluşturmak için gayret ettiklerini ifade ederek: “Engelli kardeşlerimize hizmet etmek adına engelsiz bir şehir oluşturmak için gayret sarfediyoruz. Engelliler Şube Müdürlüğümüz bu çalışmaların bir parçası. Şube Müdürlüğümüz ilimiz genelinde bulunan engelli kardeşlerimizle birebir ilgilenerek onların gerekli ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Sayın Konfederasyon Başkanı Nedim Kılıç Beyefendi ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç ile Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Züver Çetinkaya’yı da makamında ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nün yaptığı faaliyetlerden dolayı teşekkür ettiler.

2-20160206090047.jpg3-629.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.