Kongre Profesyonelleri Kuşadası’nda

Kongre Profesyonelleri Kuşadası’nda
Türkiye’nin en önemli kongre, toplantı ve etkinlik (MICE) düzenleyen turizm acentelerinin yetkilileri, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (KODER) ve Efes Kongre Merkezi-Kuşadası (ECC) işbirliğinde Kuşadası’nda ağırlandı.

- Türkiye’nin en önemli kongre, toplantı ve etkinlik (MICE) düzenleyen turizm acentelerinin yetkilileri, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (KODER) ve Efes Kongre Merkezi-Kuşadası (ECC) işbirliğinde Kuşadası’nda ağırlandı.

Kuşadası- Efes Kongre Merkezi’nin, Kuşadası otellerinin ve Kuşadası’nın yerinde tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen tanıtım gezisine, İstanbul, Ankara ve İzmir’den ulusal ve uluslararası organizasyonlar yapan 20 MICE acentesinden 33 yetkili katıldı. Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nin ve otellerin yanında, Kuşadası’nın da etkin bir şekilde tanıtıldığı gezide, acente yetkililerine Kuşadası ve civarında yapılabilecek sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında da bilgi verildi.

Kongre turizmi sektörünün profesyonelleri, Kuşadası-Efes Kongre Merkezi’nin diğer kongre merkezlerine nazaran daha başarılı ve amacına uygun bir mimariye sahip olduğunu ve kongre turizmi açısından çok önemli bir yatırım olduğunu belirttiler. Kuşadası-Efes Kongre Merkezi’nin bölge otellerini ve Kuşadası’nı yerinde görmelerinin kendileri için çok faydalı olduğunu, birçoğunun uzun zamandır Kuşadası bölgesinde etkinlik gerçekleştirmemesi nedeniyle 5 yıldızlı otellerin tamamına yakınının yenilendiği, yeni açılan ve açılacak oteller hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadıkları için bu tanıtım gezisinin çok verimli geçtiğini söylediler.

KODER yönetim kurulu başkanı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, Kuşadası-Efes Kongre Merkezi ile birlikte Kuşadası ve hatta Ege Bölgesi’nin çok önemli bir kongre merkezine kavuştuğunu belirterek, Kuşadası’nın bir kongre destinasyonu olabilmesi için mümkün olduğunca çok ulusal ve uluslar arası kongre alması gerektiğini, bunun gerçekleşmesi için de tanıtımın çok önemli olduğunu belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.