Kontrolden Çıkan Otomobil İşyerine Girdi: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil İşyerine Girdi: 2 Yaralı
Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin işyerine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

- Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin işyerine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bakacakkadı beldesinde Canan B. idaresindeki 06 BK 9865 plakalı otomobil, Ankara’dan Zonguldak istikametine giderken Bakacakkadı mevkiinde kontrolden çıktı. Otomobil önce park halindeki 67 ZP 588 plakalı araca daha sonra bir işyerine girerek durabildi. Kazada araç şoförü Canan B. ile yanındaki 8 yaşındaki Gürkan A. hafif şekilde yaralandı. Araç çarpmanın etkisiyle hurdaya dönerken, işyerini de savaş alanına çevirdi.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar 8 yaşındaki Gürkan A.’yı araç içinden çıkartarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Canan B. de vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Olay yerinde geçmekte olan ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaza anında işyerinde olan İdris Bostancı, “Kaza anında dükkandan çıkmak üzereydim. Fren sesi duydum. Frenle birlikte yerden tozun kalktığını görünce ben tekrar geri kaçtım. O anda aracın dükkanın camına vurduğunu gördüm. Üzerime camların geldiğini gördüm ve yere çöktüm. Dışarıya çıktığımda araçta bir ufak çocuk ve bayan sürücü olduğunu fark ettim” dedi.

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL İŞYERİNE GİRDİ: 2 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.