Konya Türk Bayraklarıyla Donatılıyor

Konya Türk Bayraklarıyla Donatılıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da oynanacak Letonya ve Hollanda maçları öncesi Milli Takıma destek olmak ve ülkede yaşanan sıkıntılı süreçte insanlara moral vermek amacıyla Türk Bayrağı dağıttı.Ko...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da oynanacak Letonya ve Hollanda maçları öncesi Milli Takıma destek olmak ve ülkede yaşanan sıkıntılı süreçte insanlara moral vermek amacıyla Türk Bayrağı dağıttı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak Letonya ve Hollanda maçları öncesi Milli Takıma destek olmak için şehrin her yerini bayraklarla donatmak amacıyla Türk Bayrağı dağıttı. Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından dağıtılan bayrakları alanlar, milli birlik ve beraberliğimiz simgesi olan bayrakları işyerlerine ve evlerine asmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Ülkede yaşanan sıkıntılı süreçte insanlara moral veren çalışmayla, Mevlana Türbesi, Bedesten, Kültürpark, Büyükşehir Torku Arena çevresinde esnaflara ve vatandaşlara binlerce bayrak dağıtıldı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI'NA BAĞLI EKİPLER VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.