Konyaaltı Belediyesi’nde Nasa İle Canlı Bağlantı

Konyaaltı Belediyesi’nde Nasa İle Canlı Bağlantı
Konyaaltı Belediyesi, “Bilimde Kariyer Tele Konferansı” konulu eğitim semineri ile NASA’da görevli Türk bilim adamlarıyla, gökbilimini merak eden öğrencileri buluşturdu.

- Konyaaltı Belediyesi, “Bilimde Kariyer Tele Konferansı” konulu eğitim semineri ile NASA’da görevli Türk bilim adamlarıyla, gökbilimini merak eden öğrencileri buluşturdu.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel bir okulun, ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik hazırladığı “Bilimde Kariyer Tele Konferansı”na Konyaaltı Belediyesi ev sahipliği yapıldı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen eğitim konferansı ile gökbilimi konusunu merak eden öğrenciler, tele konferans yöntemiyle NASA’da görevli Türk bilim adamlarıyla canlı olarak iletişim kurdu.

Oxford Üniversitesi Astrofizik Bölümü'nde doktorasını tamamlayan Selçuk Topal ve ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA’da bilim insanı olarak görev yapan Umut Yıldız, “Astro Fizik ve Astronot” hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Selçuk Topal ve Umut Yıldız, akademik kariyer için çok çalışmanın temel kural olduğunu belirtirken, bunun da ötesinde öğrencilere sevdikleri işi yapmaları tavsiyesinde bulundu.

KONYAALTI BELEDİYESİ’NDE NASA İLE CANLI BAĞLANTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.