Konya’da İsrail Bayrağı Yakıldı

Konya’da İsrail Bayrağı Yakıldı
Konya’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla toplanan vatandaşlar İsrail bayrağını yaktı.

- Konya’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla toplanan vatandaşlar İsrail bayrağını yaktı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından cuma namazı sonrası Şerafeddin Camisinde düzenlenen eyleme namaz çıkışı çok sayıda vatandaş destek verdi. Gazze’de hayatını kaybedenler için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası dualar edildi. Platform sözcüsü Mehmet Zulfitan, bugün ümmetten gasp edilmiş olan kutsal Mescid-i Aksa’nın kurtarılması gerektiğini belirterek, “Burada Siyonist İsrail ve yardımcılarına diyoruz ki; ey zalimler şunu iyi bilin ki Kudüs davası Filistinlilerin davası değildir. Kudüs davası bu ümmetin davasıdır. Kutsal beldelerin kurtarılması ümmetin boynuna bir borçtur. Ey Siyonistler siz bugün bir batağa saplanmışsınız. Sizin fikirleriniz düşünceleriniz ve hareketleriniz sizi bu bataklığa biraz daha batırmaktadır. Dünya Kudüs günü inşallah Kudüs’ün kurtarılmasıyla bir gün Kudüs’te kutlanacaktır” dedi.

Konuşma kalabalık grubun sloganlarıyla sık sık kesilirken İsrail bayrakları ateşe verildi. Eyleme kadınlar da destek verirken büyük Filistin bayrağı açan kadınlar sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi.

KONYA’DA İSRAİL BAYRAĞI YAKILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.