Köprüdeki Göçük E-5’i Çift Yönlü Ulaşıma Kapadı

Köprüdeki Göçük E-5’i Çift Yönlü Ulaşıma Kapadı
Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü'nde meydana gelen göçüğün ardından E-5 Karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Yol açma çalışması için bölgeye iş makineleri sevk edilirken, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalı

- Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü'nde meydana gelen göçüğün ardından E-5 Karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Yol açma çalışması için bölgeye iş makineleri sevk edilirken, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalıştıkları gözlendi.

E-5 (D-100) Karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü'nde akşam 20.00 sıralarında göçük meydana geldi. Yarım metrelik göçüğün ilerleyen saatlerde 3 metreye çıkması üzerine trafik çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. Göçük nedeniyle E-5 Karayolu üzerinde mahsur kalan sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Bölgede çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, yolun yeniden açılmasını için karayolları ile irtibata geçti. Bölgeye sevk edilen iş makinelerinin alternatif bir çıkış için çalışma başlatacakları öğrenildi.

Öte yandan, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalıştıkları gözlendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.