Köprüköy’de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Köprüköy’de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Köprüköy Kaymakamlığı tarafından yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimler öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı.Köprüköy Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş başkanlığında hükümet konağı çok amaçlı salonunda...

Köprüköy Kaymakamlığı tarafından yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimler öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Köprüköy Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş başkanlığında hükümet konağı çok amaçlı salonunda yapılan toplantı da, 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ve 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu ile ilgili muhtarlara bilgi verildi. Ayrıca geçen yıl yapılan Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde meydana gelen aksaklıklarla ilgilide uyarılarda bulunuldu.

Seçim Güvenliği toplantısına Kaymakam Muhammet Ali Çatalbaş, Garnizon Komutanı Jandarma İsak Akbulut, İlçe Emniyet Amiri Mine Demirci Çakallı ve ilçeye bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Seçim güvenliği toplantı sonrasında ise 20 Ocak 2015 tarihli Meraların Kullanımı ve Gezginci arıcılık faaliyetleri dair valilik emri (2015/1) İle İlgili İlçe Tarım Müdürü Bahadır Duman tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra muhtarların soruları cevaplandırılarak toplantıya son verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.