KORAY KIRAÇ BAŞVURUSUNU YAPTI

KORAY KIRAÇ BAŞVURUSUNU YAPTI
Ak Parti davası bir ümmet davasıdır diyen İş adamı Koray Kıraç Ak Parti’den Milletvekili aday adayı oldu

Kahramanmaraş AK Parti il binasında, başvuruları kabul eden AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı, seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Av. Fırat Görgel başvuruları kabul ederken, kuzeyin tanınmış ismi, genç yetenek ve işadamı Koray Kıraç’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu, başarılar diledi.

Büyük bir kalabalık ile geldiği AK Parti teşkilatında, adeta gövde gösterisi yapan, adaylık başvurusunu yapan işadamı Koray Kıraç partisinin vereceği her görevi seve seve kabul edeceğini söyledi, seçimlerin ülkemiz ve Kahramanmaraş için hayırlara vesile olması dilek ve temennisinde bulundu.

YOLU AÇIK OLSUN!

Beni yalnız bırakmayıp, çok uzaklardan buralara gelen dostlarıma teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan genç yetenek Koray Kıraç, ülkenin sıkıntılı günlerden geçtiğini, ancak her şeye rağmen AK Partinin Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun sigortası olduğunu söyledi. Kıraç, tekrar seçim için başvurusu sırasında, kimsenin yerine talip olmadığını, her şeyin nasip ve kısmete dayandığını da belirterek, “Bu davaya heyecan katmak için aday adayı oldum” diye konuştu.

MAZLUM VE EZİLENLERİN ÇIKIŞ KAPISIDIR AK PARTİ

İrticalen konuşurken dahi hitabetini de konuşturan Kıraç, işi nedeniyle sık sık Irak’a gittiğini, orada yaşayan insanların dahi, “Allah Tayyip beyden razı olsun, onu çok seviyoruz, Türk hükümetine rabbim zeval vermesin” şeklinde dualar ettiğini de vurguladı, bunun bir Ahmet, Mehmet ve Koray davası değil, ümmet davası olduğunu belirtti, muhalefete yüklenerek, iktidar ortağı bile olamadıklarının altını çizdi.

Her konuşması alkışlarla kesilen Kıraç, son günlerde artan terör eylemlerine de dikkat çekti, ‘her gün şehitler geliyor, analar ağlıyor, ocaklara ateşe düşüyor. Dilerim bugün Mardin’de hayatını kaybeden, şehit düşen 4 polisimizin cenazesi son olur, dilerim bir daha analar ağlamaz’ sözleriyle cümlelerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum