Körfez Belediyesi Gençler İçin Kulüp Kurdu

Körfez Belediyesi Gençler İçin Kulüp Kurdu
Körfez Belediyesi, futbol dışında farklı branşlarda faaliyet gösterecek Körfez Gençlerbirliği Kulübü’nü kurarak, ilçede farklı branşlardaki mücadele eden sporcuları tek çatı altında toplayacak.Körfez’...

Körfez Belediyesi, futbol dışında farklı branşlarda faaliyet gösterecek Körfez Gençlerbirliği Kulübü’nü kurarak, ilçede farklı branşlardaki mücadele eden sporcuları tek çatı altında toplayacak.

Körfez’de, farklı branşlarda faaliyet gösteren sporculara destek vermek ve daha büyük sportif başarılara ulaşmak amacıyla kurulan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde atılan imzalarla faaliyete geçti. Körfez Belediyesi Akay Halı Saha Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kulüp başkanı olarak ilk defa kulüp üyeleri ile buluştu.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzat tutmak ve sağlıklı yaşayabilmelerini sağlamak için kulübün kurulduğunu belirten Başkan Baran, "Gençlerin ve çocukların sokaktan kesilmesi, sağlıklı düşünebilmesi, sağlıklı yaşayabilmesi ve dolayısıyla sağlıklı bir toplum olmamıza katkıda bulunmaları adına Körfez’de sporun her çeşidine destek vererek, kentte etkili bir spor çalışması yapmak istiyoruz" dedi.

Yüzme, karate, tekvando gibi bireysel takım sporlarının yapılacağı Körfez Gençlerbirliği Spor kulübünde Körfez’in ileri gelen isimleri destek verdi. UEFA lisanslı hocalarla ülke sporuna her branşta yetenekli gençler yetiştirecek olan Körfez Belediyesi, kısa bir süre içerisinde açılacak olan Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzunda da kurulan kulüp altında çalışmalar gerçekleştirecek.

Kurulan spor kulübünün Körfez’e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Baran, “Ülkemizde futbola verilen önem ve yapılan yatırımlar diğer spor branşlarına da yapılmalı ve bu konuda önemli adımları çalışma arkadaşlarımızla birlikte atıyoruz. Ülkemizin olimpiyatlarda ya da diğer spor müsabakalarında kendini gösterebilmesi, madalyalar kazanabilmesi için her spor branşına önem vermeliyiz. Yüzme, atletizm, tekvando gibi farklı spor dallarında yeteneği olan ya da bu sporları yapmak isteyen gençlerimize tesislerimizle sunduğumuz hizmetlerle önlerini açıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.