Körfez Belediyesi Hız Kesmeden Çalışıyor

Körfez Belediyesi Hız Kesmeden Çalışıyor
Yeni yasayla mahalle statüsüne dönen köylere Körfez Belediyesi hizmet götürüyor.

- Yeni yasayla mahalle statüsüne dönen köylere Körfez Belediyesi hizmet götürüyor.

Körfez Belediyesi kent merkezinde olduğu gibi aynı şekilde Körfez’in yeni mahalle olan köylerinde de gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de Körfez’in köylerine bir çıkartma yaparak vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdü. Kısa sürede Körfez’in yeni mahallelerine hizmet götüren Körfez Belediyesi birçok eksikliği giderdi. Mahalle muhtarları ile birlikte istişare toplantılarında alınan kararların hiç zaman kaybetmeden uygulayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, merkez mahalleler gibi köylerde de çalışıyor. Halkın talepleri doğrultusunda yol bakım ve onarım, parke taşı döşenmesi, kaldırım çalışmaları ve boyamaları, yol çizgi çalışmaları gibi birçok hizmeti Körfez Belediyesi vatandaşın hizmetine sunuyor.

Körfez Belediyesi, Yapılacak olan hizmetlerde muhtarlardan gelen istek ve talepleri değerlendirilerek vatandaşların öncelikli ihtiyaçları göz önünde bulundurarak hayata geçiriyor. Hayata geçirilen hizmetleri verdiği talimatlarla sınırlı bırakmayıp yerinde inceleyen Körfez belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in tüm mahallelerini cazibe merkezi haline getirmek ve marka değerini yükseltmek için hizmet ve yatırımlara devam edeceklerini dile getirdi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri gözetiminde 7/24 çalışmaların devam ettiği mahallelerde aynı zamanda çevreye bırakılan hafriyat atıklarını da topluyor. Çevreci bir belediye olarak ülke genelinde örnek bir atık getirme merkezine sahip olan Körfez Belediyesi, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısıyla Körfez’i değiştirmeyi sürdürüyor.

KÖRFEZ BELEDİYESİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.