Körfez Minik Ellerle Yeşilleniyor

Körfez Minik Ellerle Yeşilleniyor
Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlkokulu işbirliğiyle minik öğrencilerle birlikte fidan dikme etkinliği düzenledi.Gelecek nesillere yeşil ve ferah bir Körfez bırakmak için kolları sıvayan Körfez Belediy...

Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlkokulu işbirliğiyle minik öğrencilerle birlikte fidan dikme etkinliği düzenledi.

Gelecek nesillere yeşil ve ferah bir Körfez bırakmak için kolları sıvayan Körfez Belediyesi, kentte bulunan okullar ile işbirliği yaparak minik öğrencilerle Körfez’in çeşitli noktalarında fidanları toprakla buluşturuyor. Mimarsinan mahallesi Adnan Acalarsokak’ta gerçekleştirilen fidan dikime etkinliğinde öğrencilerin yanı sıra okul öğretmenleri ve velilerde katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Minik öğrenciler ağaç ve doğa sevgisi kazanmasını sağlamak ve çevresine karşı daha duyarlı olmaları için yapılan fidan dikme etkinliğinde, hem eğlendiler hem de öğrendiler. Minik öğrencilerle birlikte fidan diken Başkan Baran, etkinliğe katılan öğrencilere hediyeler verdi. Başkan Baran, “Çocukların unutamayacakları etkinliklerden birisi çevre bilinci ile ağaç sevgisidir. Eğlenerek öğretmek ve çevre bilinci oluşturmak için bugün böyle bir çalışma yapılması son derece başarılı bir girişimdir. Çocuklarımıza çevre bilincini ve ağaç sevgisini aşılamalıyız. Bu yaştaki çocuklar görerek, yaparak, yaşayarak öğreniyorlar. Öğrencilere ağaç ve fidan sevgisini aşılamak ve ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak için fidan dikimi çok isabetli bir yöntemdir” dedi.

KÖRFEZ BELEDİYESİ, MİMARSİNAN İLKOKULU İŞBİRLİĞİYLE MİNİK ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.