Körfez’de Kaldırımlar Yenileniyor

Körfez’de Kaldırımlar Yenileniyor
Körfez Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında Körfez’de ki kaldırımlar yeni yüzüne kavuşuyor.Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kaldırım...

Körfez Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında Körfez’de ki kaldırımlar yeni yüzüne kavuşuyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kaldırım çalışmaları kapsamında Tütünçiftlik Tuğrul caddesinde ve Tütünçiftlik merkezde kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirildi. Yoğun geçen kış günlerinde oluşan hasarlar sonucu aşınan kaldırımlar belediye ekipleri tarafından ummalı bir şekilde yenilendi. Çalışmaların kapsamının genişletilerek devam edeceğini belirten yetkililer, Körfez’in diğer mahallelerinde de kaldırım yenileme çalışmalarının başlayacağını ifade ettiler.

Her yıl binlerce kilometrelik alanları yenileyen ve yeni alanlar oluşturan Körfez Belediyesi, kentin estetik görüntüsünü bozacak hiçbir olumsuzluğa izin vermiyor. Çalışmalar sonucunda Körfez’in Cadde ve Sokaklarını güzel görüntüye kavuşturan Körfez Belediyesi, halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Bölge sakinleri tarafından aşınan ve yıpranan yolları zaman geçirmeden yenileyen ve tamir eden Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. Yetkililer, “Kentimizin her noktasındaki halkımızın talepleri doğrultusunda halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda çeşitli çalışmalar başlatarak günden güne büyümekte ve gelişmekte olan ilçemizin tüm kaldırımlarını Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda yeniliyor, ihtiyaç olan noktalara yeni kaldırımlar yapmak için sokakları, caddeleri şantiyeye çeviriyoruz” ifadeleri kullandılar.

Körfezin estetiği yanında vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde kaldırımları kullanabilmesinin de önemine vurgu yapan yetkililer, “Kaldırım ve yürüyüş yollarının engellilerin de kullanabileceği şekilde dizayn ediyoruz. Bu çalışmalarımız sadece kent merkezinde değil hem bizim tespitlerimiz doğrultusunda hemde halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda tüm mahallerimizde sürecek” ifadelerini kullandılar.

KÖRFEZ BELEDİYESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN DÜZENLEME VE YENİLEME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KÖRFEZ’DE Kİ KALDIRIMLAR YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.