Körfez’de Sporun Her Dalına Destek Sürüyor

Körfez’de Sporun Her Dalına Destek Sürüyor
Sporun her branşına destek veren bir Körfez Belediyesi, verilen desteklerin meyvelerini bir bir almaya devam ediyor.Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen...

Sporun her branşına destek veren bir Körfez Belediyesi, verilen desteklerin meyvelerini bir bir almaya devam ediyor.

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Avrupa Tekvando Pumse Şampiyonası’nda yaklaşık 30 ülkeden 440 civarında sporcu mücadele etti. Şampiyonaya 46 sporcuyla katılan Türkiye, son gün yapılan müsabakalarda 3’ü altın, 6’sı gümüş ve 5’i bronz olmak üzere 14 madalya kazandı. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Körfezlilerin göğüslerini kabartan Körfezli Aşkın Kahveci 65 yaş üstü erkekler kategorisinde 2. Olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu kapsamda alınan bu büyük zaferle birlikte büyük bir heyecan ve sevinç yaşadığını belirten milli sporcu Aşkın Kahveci, geri dönüşte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Başkan Baran, milli sporcuyu kapıda karşılayarak hoş geldin dedi. Elinde aldığı başarı madalyaları ve kupalarıyla Başkan Baran’ı ziyarete eden Aşkın Kahveci, Sırbistan’da defalarca İstiklal Marşı’nı söyletmesinden duyduğu mutluluğu Başkan Baran’a aktardı.

Aşkın Kahveci’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baran, “Belgrad’da bayrağımızı en zirveye diken ve İstiklal Marşımızı çaldıran başarılı sporcumuz Aşkın Kahveci hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Baran, “Bizim amacımız Aşkın hocamız gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuları Körfez’den çıkarmak. Bu çerçevede spora ve sporcuya verdiğimiz destekleri attırarak devam ettireceğiz. Körfezimizin adının başarılarla anılması benim içinde gurur verici. Bu onuru gururu hep birlikte çalışarak devam ettireceğiz. Bunlar güzel şeyler, Aşkın hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” İfadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.