Korkuteli Ziraat Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı

Korkuteli Ziraat Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı yeni binası açıldı.

- Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı yeni binası açıldı.

Yeni Müftülük Sokak'ta hizmete giren Korkuteli Ziraat Odası'nın açılışına İlçe Jandarma Komutanı Mutluay Oskay, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, MHP’li Meclis üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı, Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Asım Tatoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen, STK temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin yaptığı konuşmada, "650 rakımdan 1650 rakıma kadar her noktada tarım ve hayvancılık yapılan Korkuteli’nde Ziraat Odası olarak binamızın yeterli olmadığını fark ettik. Yönetim Kurulu üyelerimizin ortak kararıyla bir süre önce arsa arayışına gittik.Şimdi birinci katı depo, ikinci katı yönetim ve işlemler üçüncü katı çok amaçlı salon ve son katı konferans salonu olmak üzere hizmet vereceğimiz binamızı açtık" dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Bölge Sorumlusu ve Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bahadır Sezgin ise, "Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar’ın selam ve sevgilerini getirdim. Bilindiği gibi Türkiye genelinde odalarımız büyük bir gelişim gösteriyorlar. 761 ziraat odamız var ve bunların yüzde 70’i kendi binalarında hizmet veriyorlar. Bununla gurur duyuyoruz. Çünkü kendi binasında rahat ve gelişmiş bir binada daha iyi hizmet verileceğine inanıyoruz" dedi.

Korkuteli ilçesinin mantarcılık denince akla ilk gelen merkez olduğunu da belirten Sezgin, "Ayrıca kompost üretiminde de ülkede en büyük paya sahiptir. Bu nedenle tarım ve hayvancılık denince Korkuteli’nin ayrı bir yere koyulması gerekir. Korkuteli Ziraat Odası'nın yeni hizmet binasında başarılı bir hizmet anlayışının hayata geçireceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek açılış yapıldı.

KORKUTELİ ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.