Korkuteli’de Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Korkuteli’de Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı
Bu yıl 27’ncisi düzenlenecek olan Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri kapsamında yapılan Halı Saha Turnuvası başladı.17 takımın katıldığı turnuva...

Bu yıl 27’ncisi düzenlenecek olan Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri kapsamında yapılan Halı Saha Turnuvası başladı.

17 takımın katıldığı turnuvanın ilk maçında Yazırspor-Baturalp İmecikspor’u 2-1 yendi. Günün diğer maçında Panteks Tekstil Ürünlerispor ile Adrasanspor arasında oynandı. Adrasanspor, Panteks Tekstil Ürünlerispor’u 5-0 yendi. Dün oynanan diğer maçlarda Özel Umut Eğitim Rehabilitasyon ve Tahtakalespor maçı ileri bir tarihe ertelenirken, Korkuteli Belediyespor, Baba Kurtarıcıspor’u 4-2 yendi. Grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselirken iki grup halinde mücadele edecekler.

Turnuvanın komitesinde Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Başkan Yardımcısı Hasan Önal, Fahrettin Özbek, Muharrem Yavuz, Mehmet Ali Koç, İlyas Yıldırım, İbrahim Çoban ve Mehmet Emin Kolan yer alıyor.

iMECİK BATURALP SPOR İLE MAÇINDA YAZIRSPOR'A  2-1 YENİLDİ. (ADEM DURMAZ-ANTALYA-İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.