Korkuteli'nde Okul Sokağında Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Korkutelinde Okul Sokağında Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesi okul sokağında kaldırım ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

- Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesi okul sokağında kaldırım ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Ortaokulu önündeki kaldırım ve altyapımı çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışmasını da tamamladı.

Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, "Daha önce altyapı, yağmur drenaj ve kaldırım çalışması sonrası bozulan yolda sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatıyla seçim kampanyamızda vatandaşlarımıza söz verdiğimiz hizmetlerden başlayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk olarak Fatih Bulvarı ile başlayan çalışmalar kapsamında daha önce kaldırım ve alt yapı nedeniyle bozulan yolda sıcak asfaltı çalışması tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatları çerçevesinde artık asfaltsız yol, temiz içme suyu, kanalizasyonu olmayan hiç bir ilçe ve mahalle kalmayacak" dedi.

KORKUTELİ'NDE OKUL SOKAĞINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.