Kosgeb İle Kepez El Ele

Kosgeb İle Kepez El Ele
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya şubesini ziyaret etti.

- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya şubesini ziyaret etti.

Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün ziyarette yaptığı açıklamada, “KOSGEB olarak girişimcilere destek sağlıyoruz. Destek verirken, kurum ve kuruluşları da çok önemsiyoruz. Kepez Belediyesi ile de yeni işletme kurulması notasında, Avrupa Birliği projelerinde birlikte çalışacağız. Önümüzdeki süreçte Kepez’de daha iyi işler yapacağız” dedi.

KOSGEB’in bugün geldiği nokta itibariyle girişimcilere ciddi anlamda bir alan açtığını ifade eden Başkan Tütüncü ise, “Açmış olduğu alanda girişimcilerin maddi ve manevi tatminlerini sağlama suretiyle, sosyal devlet ilkesine en çok katkıda bulunan kurumlarımızdan bir tanesidir” şeklinde konuştu.

KOSGEB’in yapmış olduğu çalışmalar maalesef halk tarafından pek bilinmemektir diyen Başkan Tütüncü, sözlerine şöyle devam etti:

“Özellikle bizim ilçemiz gibi kalkınmakta öncelik olan bölgelerde KOSGEB’in çalışmaları çok büyük kıymet ifade etmektedir. Biz bunların bilinci içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde bölgemizde KOSGEB’in çalışmalarıyla ilgili vatandaşlarımıza farklı bir avantajlar sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Açmış olduğu alanları vatandaşlarımıza daha çok tanıtmak ve daha çok vatandaşımızın iş, aş, ekmek sahibi olmasına katkı sağlamak için KOSGEB’le el ele vererek yeni bir hizmet sürecini başlatacağız.”

Antalya’nın istihdam gücünü çeken ilçelerimizden bir tanesi olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “Bölgemizdeki vatandaşlarımızın içindeki girişimci ruhunu canlandırmak, hem de onları istihdam etmiş olalım. İş, aş ve ekmek sağlamış olalım ve böylelikle de sosyal bir projeye birlikte imza atalım” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy da yer aldı.

KOSGEB İLE KEPEZ EL ELE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.